JHT – Peliitat toinen Mestis-karsintasarjan ottelu 0-8

Valmentaja Joni Petrell

joukkueiden kokoonpanot

ottelun tilastotiedot

Ottelun ensimäinen tilastomerkintä tulee kotijoukkueen Ville Määtälle, joka saa jäähyrangaistuksen kampituksesta. Jäähyn aikana tuli Petrus Lintosen torjuttavaksi kolme laukausta. Neljän ensimmäisen minuutin aikana JHT ei ole saanut laukaustakaan Peliiittojen Sami Sunin torjuttavaksi. Peliittojen Lauri Heino sai jäähyn estämisestä. Lauri Heinon aikana JHT sai yhden laukauksen Peliittojen maalivahdin torjuttavaksi samoinkuin Peliitat JHT:n maalivahdin Lintosen torjuttavaksi. Peliitat on aloittanut pelin vahvasti.
Kotijoukkueen Niklas Sundfors saa jäähyn estämisestä ajassa 08.17. Vierasjoukkue siirtyy ylivoimalla 0-1 johtoon, kun Samuel Salonen pistää kiekon maaliin.
Aika 09.43 0-1 YV Samuel Salonen Santtu Kinnunen Ville-Matti Koponen
Maalivahtien torjunnat ensimmäisen kymmenen minutin aikana ovat 10-3.
Ajassa 11.46 Niko Kivelä siirtää vieraat 0-2 johtoon. Syöttöpisteet Samuel Salonen ja Eetu Elo. Vieraat siirtyivät jo 0-3 johtoon. Valtteri Lipiäinen maalintekijä ja syöttöpisteet Tatu Vihavaiselle ja Joel Ojalalee. JHT otti aikalisän. Kotijoukkueen Jesper Ahlgren saa jäähyn poikittaisesta mailasta. Kun erää on pelattu 15 peliminuuttia ovat maalivahtien torjunnat 13-8. Vierasjoukkue siirtyy ylivoimalla 0-4 johtoon, kun Valtteri Lipiäinen pistää kiekon reppuun, Syöttöpiste Kalle Moisiolle, JHT vaihtaa maalivahtia. Fredrik Grnstrand tulee vartioimaan kotijoukkueen maalia.
Jälleen Iiro Ojala on asialla ja saa väkivaltaisuudesta 2+2 ja vieraiden Kalle Moisio 2 minuuttia. JHT:n kannalta erä on mennyt alle odotusten ja ottelua on enää lähes mahdoton voittaa. Maalivahtien torjunnat ensimäisessä erässä 19-9 ja jäähyt 10-4.

Tampereella Kokkolan Hermes johtaa 0-2. KOOVEE:n maalissa on Niklas Nalli. On vaikea ymmärtää miksi maalivahtia on vaihdettu voitetun ottelun jälkeen. Tomi Ristellin suoritus Kokkolassa oli vertaansa vailla. Nyt hän ei ole edes kakkosmaalivahtina.

Toisen erän alussa vieraiden Samuel Salonen vie Peliitat jo 0-5 johtoon. Syöttöpiste Etu Elolle. Vieraiden Ilari Metsola saa jäähyn estämisestä. Kotijoukkue ei saanut ylivoimalla laukaustakaan aikaiseksi vieraiden maalia kohti. Toisen erän viiden ensimmäisen peliminuutin aikana vierailla laukaus maalia kohti, joista toinen sisään ja kotijoukkueella myös yksi laukaus,jonka maalivahti torjui, Vieraiden Samuel Salonen saa jääähyn kampituksesta. Toisen erän puoliväliin mennessä maalivahtien torjunnat 1-6. JHT ei onnistunut ylivoimalla kavennuksen teossa. Kun toista erää on pelattu 15 minuuttia on maalivahtien torjunnat 3-13. Vierasjoukkue Miika Tiihonen saa jäähyn koukkaamisesta. Kotijoukkue sai ylivoimalla vain yhden laukauksen maalia kohti. Toisessa erässä maalivahtien torjunnat 7-14. Tilanne toisen erän jälkeen kotijoukkueen kannalta toivoton 0-5.

Tampereella Hermes johtaa toisen erän jälkeen numeroin 0-2.

Kolmannen erän alussa vieraiden Ville Nieminen saa jäähyn kiinnipitämisestä. Ylivoima tyrehtyy Henri Mustosen jäähyyn koukkaamisesta. Valtteri Lipiäinen siirtaa vieraat jo 0-6 johtoon. Syöttöpisteet Eetu Elolle ja Samuli Rahikaiselle. Kolammen erän viiden ensimmäisen minuutin aikana maalivahtien torjunnat 4-0. Lauri Heino iskee taululle lukemat 0-7. Syöttöpisteet Tatu Vihavainen ja Roope Mäkitalo. Kolmannen erän puoliväliin mennessa maalivahtien torjunnat 6-1. Samuli Rahikainen lisää vieraiden johdon jo 0-8:aan.
Kun peliä on pelaamatta enää viisi minuuttia ovat maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä 7-4. Erän lopussa Ville Nieminen saa jäähyn kiinnipitäisestä. Ville Nieminen saa vielä käytösrangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä. Kotijoukkueen Niklas Sundfors ei jää huonommaksi vaan ottaa kympin ja kakkosen kiinnipitämisestä. Miika Runsala kruunaa vielä kotijoukkueen heikon esityksen huitomisjäähyllä. Kolammnessa erässä maalivahtien torjunnat 9-6. Nähdyn perusteella joukkueiden tasoero on niin suuri, että JHT voi unohtaa nousuhaaveet.

Tampereella Hermes voitti KOOVEE:n numeroin 0-4.