JHT – KOOVEE 3-2

Tomi Gronoff ei pelannut tänään. Hän on jättänyt leikin kesken. Gronoffille on löytynyt kuitenkin paikkaajia joukkueeseen.

Joukkueiden kokoonpanot

Otteluraportti

JHT:n maalissa aloittaa Fredrik Grönstrand ja KOOVEE:n maalissa Tomi Risteli, joka aikaan pelasi JHT:n joukkueessa. Ensimmäisessä erässä kumpikin joukkue pääsi kokeilemaan yllivoimapelinsä tehokkutta, mutta kumpikaan joukkue ei saanut maaleja. KOOVEE aloitti ensin maalien tekimisen, kun Mikko Sulonen Kalle Niemenmaan syötöstä siirsi vierasjoukkueen 0-1 johtoon. Kotijoukkue kuitenkin tasoitti pelin 1-1:een vajaa minuuttia myöhemmin, kun Sami Holappa tasoitti pelin. Ensimmäisessä erässä kotijoukkueen maallimahti torjui 9 kertaa ja vierasjoukkeen maalivahti 12 kertaa.

Toisessa kotijoukkue pääsi kokeilemaan ylivoimaa, mutta ei saanut maalia aikaan. Sen jälkeen kotijoukkueen Mustonen ja vieraiden Friman mittelivät voimiaan jäähyn arvoisesti. Kotijoukkueen Nico Joki ja vieraiden Mika Niemi mittelivät myös taavertaisesti itsensä jäähylle. Kotijoukkueen Jesper Ahlgren pääsi näyttämään luisteluvoimaansa ja napautti kiekon yläpesään. Syöttöpisteet Tapio Rantaselle ja Ville-Veikko Väkeväiselle. Näin kotijoukkue siirtyi 2-1 johtoon. KOOVEE jatkoi sääntöjen rajamailla kulkevaa pelaamistaan ja vihdoin päätuomari vihelsi ryntäyksestä jäähyn Joni Mäkelälle. Kotijoukkue hyödynsi tilanteen ja siirtyi 3-1 johtoon. Jere Espo maalintekijänä ja Nico Joki ja Sami Holappa syöttäjinä Vieraat kaventavat tilanteeksi 3-2 Kalle Niemenmaan maalilla. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkeen maalivahti 9 kertaa ja vieraiden maalivahti 18 kertaa.

Kolmannessa erässä vieraat pääsevät pelaamaan ylivoimalla, kun kotijoukkueen Ville-Oskari Heikkilä saa jäähyn. Kotijoukkue kestää jäähyn. Kova peli jatkuu ja kotijoukkueen Niklas Sundfors ja vieraiden Mika Niemi päätyvät ratkaisemattomaan ja molemmille kaksi minuuttia. Viimeisen minuutin aikana vierasjoukkue yrittää kuudella pelaajalla viittä vastaan, mutta ei onnistu maalinteossa. Kotijoukkue vie voiton numeroin 3-2. Viimeisessä erässä maalivahtien torjunnat ovat kummallakin 11 kertaa.