KOOVEE – JHT 8-3

Juho Joki-Erkkilä

Joukkueiden kokoonpanot

Ottelun tilastot

Ensimmäisessä erässä vieraat aloittavat maalinteon Jesse Espon maalilla, johon syöttöpisteet kirjataan Tapio Rantaselle ja Ville-Veikko Väkeväiselle. Kotijoukkue tasoittaa tilanteeksi 1-1 Jaakko Kerisalmen maalilla. Jesper Ahlgrenin ja Miika Runsalan jäähyjen aikana pääsi kotijoukkue pelaamaan kahden miehen ylivoimalla ja Hneri Sandvik iski kiekon maaliin. Ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueen johtaessa 2-1. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä kotijoukkueeen Tomi Risteli 5 kertaa vierasjoukkueen Petrus Lintonen 15 kertaa.

Toisessa erässä Antti Törmänen siirtää kotijoukkueen 3-1 johtoon. Syöttöpisteet Mika Niemelle ja Antti Hildenille. JHT:n Tapio Rantanen kaventaa tilanteeksi 3-2. Syöttöpisteet Jesse Espolle ja Nemo Huhdalle. Sami Holappa saa 10 minuutin käytösrangaistuksen. Mika Niemi vie kotijoukkueen 4-2 johtoon erän viimeisellä minuutilla. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkueeen Tomi Risteli 10 kertaa vierasjoukkueen Petrus Lintonen 9 kertaa. JHT oi kuitenkin hallitsevampi toisessa erässä joten kolmannesta erästä tulee todella mielenkiintoinen.

Kolmannessa erässä kotijoukkue siirtyy jo 5-2 johtoon ja Samuli Mäenalanen lisää johtoa 6-2:een. Silloin näyttää JHT:n selkäranka katkeavan. Odottamaton tappio on tosiasia. Jaakko Kerisalmi iskee taululle numerot 7-2 ja lisää johtoa vielä 8-2:een. JHT on romahtanut täysin. Tämä on odottamaton romahdus tältä joukkueelta. Ville-Veikko Väkeväinen kaventaa tilanteen numeroiksi 8-3. Syöttöpisteet Veikka Kärjälle ja Sami Holapalle. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkueeen Tomi Risteli 12 kertaa vierasjoukkueen Petrus Lintonen 11 kertaa.