keskiviikko 13. joulukuuta 2017

JHT – Titaanit 9-0

joukkueiden kokoonpanot

ottelun tilastot

Kotijoukkue aloitti salama-alulla. Jo ennen ensimmäisen peliminuutin täyttymistä taululla olivat lukemat 1-0. Sami Holappa iski maalin Nico Joen ja Henri Allenin avustuksella. Teemu Siironen siirsi kotijoukkueen jo 2-0 johtoon. Erän puolivälissä konkari Henri Mustonen näytti maalintekotaitojaan ja iski kotijoukkueen kolmannen maallin. Syöttöpisteet
Henri Allenille ja Ville-Veikko Väkeväiselle. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä kotijoukkueen Fredrik Grönstrand 8 kertaa ja vieraiden Tuomas Heikkonen 10 kertaa.

Heti toisen erän alussa Jesper Ahlgren iski maalin ja syöttöiste Juho Joki-Erkkilälle. Henri Mustonen iski alivoimallla jo toisen maalinsa tähän otteluun, kun kotijoukkue siirtyi 5-0 johtoon. Syöttöpiste Ville-Petteri Tirrille. Nico Joki laukoi kotijoukkueen kuudennnen maalin. Syöttöpisteet Jesper Ahlgrenille ja Henri Mustoselle. Kotijoukkueen seitsemännen maalin teki Ville-Veikko Väkeväinen Jesse Espon syötöstä. Toisessa erässä maalivahtien torjunnat olivat kotijoukkueen Fredrik Grönstrand 8 kertaa ja vieraiden Tuomas Heikkonen 6 kertaa.

Kolmannessa erässä Henri Allen laukoi alivoimalla kotijoukkueen kahdeksannen maalin Juho Joki-Erkkilän syötöstä. Ottelun viimeisen maalin teki Ville-Oskari Heikkilä teki alivoimalla loppunumeoiksi 9-0. Syöttöpistee Jesper Ahlgrenille ja Ville-Veikko Väkeväiselle. Kolmanessa erässä maalivahtien torjunnat kotijoukkueen Fredrik Grönstrand 5 kertaa ja vieraiden Tuomas Heikkonen 7 kertaa,
Todella häikäisevä esitys kotijoukkueelta. Tuollaiselle pelillä on hyvät mahdollisuudet nousta Mestikseen.