Titaanit – JHT 4-3

Ville-Veikko Väkeväinen jäähyili oikein urakalla ja Titaanit voitti 4-3.

Ottelun kentälliset

Ottelun tilastot

Ensimmäisessä erässä JHT aloitti maalinteon kahden miehen ylivoimalla, kun Juho Joki-Erkkilä iski kiekon maaliin. Syöttöpisteet Henri Mustoselle ja Ville Rajalalle. Sitten alkoi JHT:n musta kausi. Panu Laitinen tasoitti 1-1:een. Santeri Kuntti iski kaksi maalia. Ensimmäinen erä päättyi numeroihin 1-3. Maalivahtien torjunnat olivat Titaanien Niilo Pussinen 14 ja JHT:n Petrus Lintonen 9 kertaa.

Toisen erän JHT aloitti pirteästi. Jesper Alhgrenin maalilla tuli kavennus 2-3:een. Syöttöpisteet Henri Mustonen ja Juho Joki-Erkkilä. Nemo Huhta tasoitti pelin 3-3:een. Syöttöpisteet Tommi Rintasalolle ja Teemu Siiroselle. Ville-Veikko Väkeväinen jäähyili oikein urakalla, kolme kertaa yhden erän aikana. Kotijoukkue käytti tilaisuuden hyväkseen ja siirtyi ylivoimalla 4-3 johtoon Santeri Kuntun kypärätempulla. Toisessa erässä maalivahtien torjunnat olivat Titaanien Niilo Pussinen 8 kertaa ja JHT:n Petrus Lintonen 9 kertaa.

Kolmannessa erässä Ville-Veikko Väkeväinen jatkaa jäähyputkeä. Titaanit eivät kuitenkaan pysty ylivoimalla hyödyntämään tilannetta. JHT jatkaa jähyilyä ja näin kavennus ja voitto karkaavat. JHT ottaa aikalisän ajassa 58.48. Petrus Lintonen luistelee ulos maalista. Nyt pelataan kuudella viittä vastaan – siis ilman maalivahtia. Ottelu päättyi Titaanien voittoon 4-3. Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä Titaanien Niilo Pussinen 11 kertaa ja JHT:n Petrus Lintonen 10 kertaa. Onkohan uhoaminen Suomisarjan voitosta vienyt pelihalut palaajilta. Näyttää siltä, että ei ole katetta puheille Suomisarjan voitosta. Nyt pitää tapahtua todella paljon jotta jäähyt saadaan eliminoitua sillä jäähaitiosta ei pelejä voiteta. JHT on nyt sarjan viidenneksi viimeinen.

AIK/Lase- Pyry        1-4 (0-1,1-2,0-1)
 59.18 1-4 Korkeamäki  tm

Muik Hoc- Hokki       2-5 (1-1,0-1,1-3)
 58.06 2-5 Huovinen  tm

D-Kiekko- HCIK        3-4 (0-2,2-1,1-1)
 46.02 3-4 Iltanen (Saaristo,Kivinen)

KOOVEE  - KHT         4-5 (2-1,0-1,2-3)
 59.24 4-5 Niemi (Hilden) im