keskiviikko 4. lokakuuta 2017

JHT – S-Kiekko 5-3

JHT - S-Kiekko 04.10.2017 maalikooste

Ensimmäisessä erässä S-Kiekko oli lustelevampi joukkue. Näytti niinkuin JHT ei olisi ollut valmis taistelemaan ja luistelemaan. S-Kiekko aloitti maaliteon Tomi Poikosen maalilla ja voitti ensimmäisen erän numeroin 0-1. Maalivahtien torjunnat olivat JHT:n Petrus Lintonen 13 ja S-Kiekon Juho Niku. S-Kiekko oli hallitsevampi osapuoli ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä kotijoukkue tasoitti pelin 1-1:een Tapio Rantasen maalilla, johon syöttäjiksi merkittiin Ville Rajala ja Ville-Veikko Väkeväinen. S-Kiekko pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimalla ja onnistui tekemään johtomaalin. JHT otti aikalisän ja sai rauhoitettu JHT:n peliä. Toisen erän jälkeen tilanne oli 1-2 S-Kiekolle, mutta ottelu oli kääntymässä JHT:lle. Maalivahtien torjunnat olivat JHT:n Petrus Lintonen 9 torjuntaa ja S-Kiekon Juho Niku 8 torjuntaa.

Kolmatta erää hallitsi JHT. Teemu Siironen tasoitti erän ensimmäisellä minuutilla tilanteeksi 2-2. Syöttöpisteet Tommi Rintasalolle ja Nemo Huhdalle. Ylivoimalla Jesper Ahlgren siirsi kotijoukkueen 3-2 johtoon. Syöttöpisteet Nico Joelle ja Reko Tornbergille. Kieltämättä S-Kiekon Lauri Haimakaisen jäähy tuli aika kevyin perustein. JHT:n Miika Runsala sai jäähyn, jonka aikana S-Kiekko tasoitti pelin tilanteeksi 3-3. JHT painosti ankarasti kolmannen erän aikana ja voitto roikkui ilmassa. Ajassa 58.24 Miika Runsala teki JHT:n johtomaalin Ville Rajalan ja Ville-Veikko Väkeväisen saadessa syöttöpisteet. Kun S-Kiekko yritti kuudella viittä vastaan niin JHT Jesper Ahlgren laukoi tyhjiin. Syöttöpiste Ville-Veikko Väkeäviselle. Näin ottelu päättyi 5-3 JHT:lle. Viimeisessä erässä maalivahtien torjunt olivat JHT:N Petrus Lintonen 8 ja S-Kiekon Juho Niku 17.