Hunters – JHT 3-2 VL

Iiro Ojala oli esillä  niin hyvässä kuin "pahassa"

Ottelun tilastot

Kokoonpanot

Ensimmäisen erä oli tasainen, sillä maalivahtien torjnnat olivat Huntersin Ari Ahokas 10 ja JHT:n Petrus Lintonen 11. Erän ainoa tilastomerkintä oli Ville-Veikko Väkeväisen jäähy kampituksesta.

Toisessa erässä Teemu Siironen siirsi JHT:n 0-1 johtoon. Erän puolivälissä JHT:n Ville-Veikko Väkeväinen sai jäähyn kampituksesta ja heti perään Iiro Ojala poikittaisesta mailasta. JHT kuitenkin kesti Huntersin rynnistyksen viidella kolmea vastaan. Toisessa erässä maalivahtien torjunnat olivat Huntersin Aei Ahokas 7 ja JHT:n Petrus Lintonen 12.

Kolmannessa erässä Hunters tasoitti pelin 1-1:een. Iiro Ojala sai jäähyn poikittaisesta mailasta. Heti jäähyltä vapauduttaan Iiro Ojala laukoi maalin ja näin JHT siirtyi 1-2 johtoon. Huntersilla oli liikaa pelaajia jäähällä ja siitahan seurasi jäähyrangasitus. JHT ei pysytynyt hyodyntämään ylivoimaansa. Erän lopussa JHT:n Nico Joki sai jäähyn korkeasta mailasta. Hunters otti aikalisän. Hunters otti maalivahdin ulos ja pelasi kuudella neljää vastaan. Hunters onnistui tasoittamaan peli ajassa 59.09. Tilanne oli 2-2. Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä olivat Hunters Ari Ahokas 10 ja JHT:n Petrus Lintonen 11. Seurasi jatkoaika.

Jatkoajalla ajassa 61.48 Jere Espo sai jäähyn estämisestä. Nyt Hunters pääsee pelaamaan neljällä kolmea vastaan. JHT kesti jäähyn. Jatkoajalla ei saatu maaleja aikaan. Maalivahtien torjunnat jatkoajalla Huntersin Ari Ahokas 2 ja JHT:n Petrus Lintonen 7. Seurasi voittolaukauskisa. Hunters voitti voittolaukauskisa. Ottelun päättyi 3-2. Taas oli JHT:lla oppitunti. Ei mennyt niinkuin Strömssöössä. Jäähyaitiosta ei ottelua voiteta.