lauantai 25. helmikuuta 2017

Toinen playoff-ottelu KOOVEE – JHT 3-2

JHT:n joukkue

JHT oli muuttanut hieman kenttäkoostumuksiaan puolutuksen osalta. Nyt myös neloskentän hyökkääjänä oli JHT:n virolaispelajaa Kevin Parras. Heti ottelun alkuminuuteilla JHT Ville Määttä otti rangaistuksen huitomisesta. KOOVEE käytti heti tilaisuuden hyväkseen ja teki maalin ylivoimalla. JHT ei pystynyt hyödyntmään kahta ylivoimaansa. Ensimmäinen erä päättyi numeroihin 1-0. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä olivat KOOVEE 13 ja JHT 7.

Toisen alussa JHT:n Tomi Gronoff sai jäähyn kampituksesta. JHT piti maalinsa puhtaana. Kuitenkin heti jäähyn jälkeen KOOVEE siirtyy 2-0 johtoon. Nyt näyttää siltä, että tulee vaikea ottelu. JHT:n Niklas Westerlund kaventaa tilanteeksi 2-1. Syöttäjät Ville Lehtonen ja Henri Allen. Toisen erän lopulla Niklas Westerlund saa jäähyn koukkaamisesta ja siihen tyrehtyy JHT:n takaa-ajo tässä erässä. KOOVEE hyöydyntää tilanteen ylivoimalla ja taululla on lukemat 3-1 toisen erän jälkeen. Tilanne on todella haastava JHT:n kannalta asioita katsottuna. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä KOOVEE 9 ja JHT 8.

Kolmannessa erässä KOOVEE:n pelaaja saa jäähyn koukkaamisesta. JHT ei pysty hyödyntämään ylivoimaansa ja tämä enteilee jo tappiota tässä ottelussa. KOOVEE varmistelee voittoaan. Kolmatta erää on jo pelattu puoliväliin saakka ja JHT ei ole pystynyt kaventamaan tilannetta. Kahden maalin tappioasema. Kaiken huipuksi Jesper Ahlgren saa jäähyn koukkaamisesta. Nyt on JHT:n tappio sinetöity. JHT ottaa aikalisän ajassa 56.15. Nyt päätetään pelata riskin päälle, mutta auttaako se. Teemu Siironen kaventaa tilanteeksi 3-2. Syöttöpisteet Ville Lehtoselle ja Samuli Rahikaiselle. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon numeroin 3-2. Nyt ovat voitot tasan 1-1. JHT kaatui tässä pelissä jäähyihin. Maalivahtien torjunnat olivat kolmannessa erässä KOOVEE 11 ja JHT 4. Huomenna on sitten JHT:n vuoro voittaa Kalajoella.