sunnuntai 19. helmikuuta 2017

KOOVEE – JHT 4-6

JHT kohtaa runkosarjan viimeisessä pelissä pudotuspelien todennäköisen vastustajansa KOOVEE:n. Enismmäisessä peli on tarkkaa. KOOVEE:n Petteri Friman saa estämisestä jäähyrangaistuksen, mutta JHT ei pysty hyödyntmään tilannetta. KOOVEE:n Janne Anttila siirsti KOOVEE:n 1-0 johtoon siirretyn rangaistuksen aikana. Kallemarkus Manninen tasoitti ylivoimalla tilanteeksi 1-1. Syöttöpisteet Tomi Gronoffille ja Teemu Siiroselle. Ensimmäinen erä päättyi numeroin 1-1. Maalivahtien torjunnat KOOVEE 4 ja JHT 10. Ensimmäisessä erässä KOOVEE on laukonut huomattavasti enemmän kuin JHT.

Toisessa erässä JHT:n Teemu Siironen ottaa jäähyn kampituksesta ja Niko Kivinen
poikittaisesta mailasta. KOOVEE pääsee pelaamaan hetken viidellä kolmea vastaan. Yhdenmiehen ylivoimalla KOOVEE siirtyy 2-1 johtoon. JHT:n Ville Lehtinen tasoittaa tilateeksi 2-2 Juho Joki-Erkkilän ja Ville Tirrin saadessa syöttöpisteet. KOOVEE:n pelaaja saa ryntäyksestä pelirangaituksen. Tomi Gronoff saa jäähyn poikittaisesta mailasta, mutta KOOVEE ei pysty hyödyntämään ylivoimaansa.
KOOVEE siirtyi 3-2 johtoon Petri Nikon maalilla. JHT tasoitti Samuli Rahikaisen maalilla, johon syöttäjiksi merkittiin Henri Allen ja Juho Joki-Erkkilä. Toinen erä päättyi numeroihin 3-3. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä KOOVEE 11 ja JHT 6. Toisessa erässä JHT oli maalilaukasten perusteella niskanpäällä.

Kolmannen erän alussa KOOVEE siirtyy 4-3 johtoon. Lisäksi JHT:n Iiro Ojala ottaa huitomisesta jäähyn. KOOVEE ei kuitenkaan pysty lisäämään johtoaan ja JHT:n takaa-ajo jatkuu. Niklas Westerlund epäonnistuu rangaistuslauksessaan. Takaa-ajo jatkuu. Tommi Rintasalo tasoittaa pelin 4-4:ään. Syöttöpisteet Ville Lehtoselle ja Niklas Westerlundille. Samuli Rahikainen siirtää JHT:n 4-5 johtoon. Syöttäjäksi merkitään Niko Kivinen. Erän lopussa KOOVEE ottaa maalivanhdin pois ja yrittää kuudella viittä vastaan. Maalivahti otetaan takaisin maalinsuulle. Maalivahti uudestaan pois kentältä. Samuli Rahikainen ratkaisee ottelun lopullisesti tekemällä JHT:n kuudennen maalin. Ottelu päättyi JHT:n voittoon numeroin 4-6. Kolmannessa erässä maalivahtien torjunnat olivat KOOVEE 14 ja JHT 18.

AIK – S-Kiekko 8-4
Riemu – Titaanit 5-2
Pyry -KHT 11-1
Kiekkokopla – Hunters 3-8
FPS- VG-62 9-1
KJT – HCIK 12-6