lauantai 4. helmikuuta 2017

JHT – Riemu 6-2

JHT:n hyökkäysketjuja on hiukan muunneltu. Ykkösketjun laituriksi on nostettu Jere Espo. Kotijoukkueen Viljami Hannula saa jäähyn korkeasta mailasta, mutta vierasjoukkue Riemu ei pysty hyödyntämään ylivoimaansa. Sen sijaan kotijoukkueen Jesper Ahlgren avaa kotijoukkueen maalihanat Henri Allenin ja Ville-Veikko Väkeväisen saadessa syöttöpisteet. Ensimmäinen erä päätyi kotijoukkueen johtaessa 1-0. Maalivahtien jotunnat ensimmäisessä erässä: kotijoukkueen Wille Mattila 12 torjuntaa ja vierasjoukkueen Henri Tikkanen 9 torjuntaa.

Toisen erän alussa JHT:n Henri Mustonen sai rangaistuksen väkivaltaisuudesta, mutta Riemu ei onnistunut ylivoimalla kaventamaan tilannetta. Mustonen kuittasi jäähynsä tekemällä JHT:n toisen maalin Juho Joki-Erkkilän syötöstä. Eräsn puolivälissä kotijoukkueen Samuli Rahikainen sai jäähyn estämisestä. Ville-Veikko Väkeväinen isku taululle lukemat 3-0. Syöttöpisteet Tomi Gronoffille ja Jarno Palolalle. Jere Espo kaunisteli numerot 4-0:aan. Syöttäjinä olivat jälleen Palola ja Gronoff. Toinen erä päättyi 4-0 numeroihin. Maalivahtien torjunat olivat Wille Mattila 11 ja Riemun Henri Tikkanen 9 torjuntaa.

Kolmannessa erässä JHT alkoi tapansa mukaan jäähyilemään ja kahden pelaajan ylivoimalla Riemu teki kavennusmaalin. Myös vierailija jäähyili ja JHT hyödynsi tilanteen tekemällä joukkueen viidenne maalin kahden miehen ylivoimalla. Maalintekijänä Ville-Veikko Väkeväinen ja syöttäjinä Henri Mustonen ja Juho Joki-Erkkilä. Ville Lehtonen teki kotijoukkueen kuudennen maalin, johon syöttäjiksi merkittiin Jarno Palola ja Tommi Rintasalo. Riemu otti aikalisän ja teki aikalisän jälkeen kavennusmaalin tilanteeksi 6-2. Kolmannen erän lopun JHT:n pelaajat Kivinen, Siironen ja Väkeväinen kuluttivat jäähypenkkiä. Otttelu päättyi 6-2-numeroihin. Maalivahtien torjunnat olivat kolmannessa erässä JHT:n Mattila 9 kertaa ja Riemun Tikkanen 12 kertaa.