lauantai 21. tammikuuta 2017

JHT – D-Kiekko 6-4

JHT:n joukkueesta ova poissa Juho Joki-Erkkilä, Henri Mustonen, Tommi Rintasalo, Niko Kivinen jne. Neloskentän hyökkääjänä pelaa puolustaja Viljami Hannula sekä muina hyökkääjinä Ville-Petteri Tirri, Jim Pesiö. Aikaisemmat pelit ova päättyneet JHT:n 5-1 ja 3-1 voittoon. Ehkä nyt tulee tasaisin ottelu tähän mennessä johtuen JHT:n pelaajien sairaslistan pituudesta.

Ensimmäisessä erässä JHT aloitti maalinteon kun Jarno Palola pisti kiekon pussiin. Syöttöpisteet Niklas Westerlundille sekä Iiro Ojalalle. Kallemarkus Manninen lisää JHT:n johdon jo 2 – 0:aan. Erän loppupuolella kotijoukkueen Jere Espo saa kampituksesta jäähyn ja vierasjoukkue pääsee yrittämään ylivoimalla maalintekoa. Kotijoukkue kestää vieraiden ylivoimapelin. Ensimmäinen erä päättyy kotijoukkueen johtaessa 2-0. Ensimmäisessä erässä maalivahtien torjunnat olivat JHT 6 ja D-Kiekko 15.

Toisen erän alussa Taneli Lappainen kaventaa tilanteeksi 2-1. Temu Siirosen jäähyn aikana D-kiekko ei saanut maalia. Antti Karjalaisen jäähyn aikana JHT ei saanut maalia. Samuli Rahikaisen jäähyn aikana D-Kiekko ei saanut maalia aikaan. Erän viimeisellä minuutilla JHT:n Nico Joki laukoo kiekon maaliin. Tilanne on 3-1. Syöttöpiste Teemu Siiroselle. Toinen erä päättyy lukemiin 3-1. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä JHT 5 ja D-Kiekko 13.

Kolmannen erän alussa JHT:n Teemu Siironen siirsi JHT:n 4-1 johtoon. Syöttöpisteet Kallemarkus Manniselle ja Jere Espolle. Kolmannen erän puolivälissä Jere Espo iskee kiekon maaliin. Syöttöpisteet Teemu Siiroselle ja Nico Joelle. Tilanne 5-1 kotijoukkueen hyväksi. Viljami Hannula ja Ville Määttä istuivat jäähyrangaistusta, mutta näisen jäähyjen aikana D-Kiekko kavensi tilanteeksi ylivoimalla 5-2. Välittömästi D-Kiekko kavensi tilanteeksi 5-3. Erän lopussa jäähyiltiin oikein urakalla, sillä vieraiden Miika Ylönen ja kotijoukkueen Teemu Siironen ottivat jäähyt väkivaltaisuudesta. Heti perään kotijoukkuen Iiro Ojala otti jäähyn huitomisesta. D-Kiekko otti aikalisän ajassa 57.51. JHT:llä oli liikaa pelaajia jäällä ja Jesper Alhgren meni kärsimään joukkuerangaistusta. Ajassa 59.27 D-kiekko otti maalivahdin pois ja D-Kiekko pelasi kuudella neljää vastaan. Jere Espo lisäsi kotijokkueen 6-3 johtoon alivoimamaalilla. Syöttöpisteet Ville-Veikko Väkeäväiselle ja Tomi Gronoffille. D-Kiekko kavensi kahden miehen ylivoimalla loppunumeroiksi 6-4. Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä JHT 18 ja D-Kiekko 8. Etukäteisarvioni siitä, että ottelusta tulee taisempi kuin aikaisemmat ottelut osui oikeaan.