sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

JHT eteni playoffien välierään

JHT kukisti odotetusti S-Kiekon tämän kotikentällään ja eteni playoffien välierään. JHT voitti S-Kiekon vieraissa numeroin 0-3 (0-0, 0-2,0-1). JHT:n voiton takeena oli erinomainen sarjan paras maalivahti Mika Kokko, joka torjui peräti 48 laukausta ja piti maalinsa puhtaana.
S-Kiekko oli lautautunut otteluun hyvin ja laukoi tuloksettomasti Mika Kokon vartiomaa maalia kohden 15 laukausta. S-Kiekon maalivahti pääsi helpommalla torjumalla vain kuusi laukausta.

Toiseen erään JHT otti shokkialun, mikä lannisti S-Kiekon. Erän ensimmäisellä minuutilla Kai Yliuntinen viimeisteli Timo Seikkulan syötön kylmän viileästi verkon perille. Parin minuutin kuluttua taululla oli numerot 0-2, sillä JHT:n juniorikasvatti Jarno Palola veivasi kiekon maaliin Ville-Petteri Tirrin syötöstä. Tässä erässä JHT istui jäähypenkillä peräti 14 minuuttia ja kesti S-Kiekon paineet.

Kolmatta erää tahokottiin tasaisesti ja tuloksettomasti. S-Kiekon valmentaja katsoi viisaimmaksi ratkaisuksi ottaa aikalisän ajassa, mutta sekään ei auttanut. S-Kiekko päätti yrittää riskillä ja pelasi kuudella viittä vastaan. Sekään ei auttanut. JHT:n rullakiekon maailmanmestari oli väkevä myös luistimilla ja naulasi S-Kiekon arkun kannen kiinii tekemällä JHT:n kolmannen maalin ajassa 57.47. S-Kiekon pelit loppuivat tältä kaudelta, mutta JHT eteni välierävaiheeseen, jossa vastustaja on Forssasta. FPS.