sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Särkät Volleylle tappio 0-3

Särkät Volleyn valmentaja Shailen Ramdoo

Kuvat ottelusta

Akaa Volley voitti Särkät Volleyn puhtaasti 0-3 (25-22, 25-17,25-21). Akaa Volley oli valmistautunut paremmin otteluun kuin Särkät Volley. Ensimmäinen erä oli kuitenkin tasainen ja Särkät Volley johti erää 7-11, mutta Särkät Volleyn torjunta ei saanut kiinni Akaa Volleyn isoa poikaa ( 198 cm) eli Adjete Agnithey, joka upotti pallot kenttään korkealta ja kovaa. Takavuosien suuruus Jimmy Hernandes on edelleen hyvässä kunnossa. Akaan libero Lassi Lahti onnistui tehtävässään erittäin hyvin. Särkät Volleyn peli ei kulkenut totulla tavalla.

Ei käynnistynyt toisessa erässäkään Särkät Volleyn peli. Vastustajan libero pelasi loistavasti ja Särkät Volleyn torjunta ei edellenkään saanut kiinnin Adjete Agnitheytä.
Akaa-Volley vei toisen erän selvin numeroin 25-17 Toijalan monitoimihallissa.

Kolmannessa erässä Särkät Volleyn miehet vaihtelivat paikkoja, mutta voittoa tästäkään erästä ei tullut, vaikka erä oli tasaista raatamista. Tässä erässä Särkät Volleyn torjunta toimi jo paremmin. Erä päättyi 25-21.
Särkät Volleyllä on revanssihin mahdollisuus ensi viikonvaihteessa Kalajoella. Toista tappiota ei ole vara ottaa. Toivottavasti Antti Kaattari on jo kotiottelussa mukana tuoden torjuntaa ja keskihyökkäykseen tarvittavaa tehoa.