maanantai 6. tammikuuta 2014

JHT murskasi HC Satakunnan

JHT jatkoi Eurajoella loistovirettään murskaamalla HC Satakunnan numetoin 0-7 (0-0, 0-2, 0-5). Ensimmäinen erä on tunnustelevaa peliä, jossa JHT:tä rasitti kolme jäähyä. Erä oli maaliton ja maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä olivat HC Satakunna Patrik Heikkilä 11 ja JHT Mika Kokko 15.

Toisessa erässä JHT:n maalihanat aukaisi Lauri Laakko ylivoimalla. Syöttöpisteet merkittin ketjukavereille Sami Markkaselle ja Peteris Pujatsille. JHT:n toisen ylivoimamaalin laukoi Juha Lehtomäki ja syöttöpisteet merkittiin Lauri Laakolle ja Peteris Pujatsille. Toinen erä oli JHT:n hallintaa, sillä maalivahtien torjunnat olivat HC Satakunta 18 kertaa ja JHT 8 kertaa.

Kolmannessa erässä alkoi näkyi JHT:n koko joukkueen voima. Vastustaja putosi kyydistä, kun JHT pisti vauhdin päälle. Vajaassa minuutissa JHT tehtaili kaksi maalia ja HC Satakunta oli lyöty. Ville-Petteri Tirri iski maalin Iiro Ojala syötöstä sirretyn rangaistuksen aikana. Heti perään asialla oli Sami Markkanen Peteris Pujatsin ja Lauri Laakon esityöstä. Erän loppupuolella JHT lisäsi maalitiliään kolmella maalilla vajaassa minuutissa. Ensin oli asialla loistopelin pelannut Lauri Laakko Peteris Pujatsin syötöstä. Vajaan kahdenkymmen sekunnin kuluttua edellisestä maalista punalamppu syttyi jälleen HC Satakunnan päädyssä, kun Veli-Valtteri Leinonen iski Matti Kivisillan ja Tomi Gronoffin syötöistä maalin. Illan kruunasi Kai Yli-Untinen Kalle-Markus Mannisen ja Timo Seikkulan esityöstä numeroiksi murskaluvut 0-7 JHT:lle. Mika Kokko piti maalinsa puhtaana ja koko joukkue pelasi kurinalaisesti. JHT on aloittanut nousunsa kohti sarjakärkeä.